• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • bezoek onze 5000m² showroom
  • woonaccessoires gratis verzonden
  • woonaccessoires gratis verzonden
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  1. landelijke eettafels
  2. hoffz eettafels
  3. fotostudio7 -9542.jpg
  4. fotostudio7 -9557.jpg
  5. landelijk wonen

Productomschrijving

De Boeren eettafel in een iéts klassieker jasje: en dat is ook niet zo gek, want deze prachtige teakhouten tafel is volledig authentiek! Waar de Boeren tafel gemaakt wordt van oud gerecycled hout, is deze tafel in zijn geheel origineel. De tafel heeft een karakteristieke taps-toelopende poot en een prachtig verweerd blad van circa 220 x 81 cm.

En, een groot voordeel: het oude blad is een perfecte combinatie tussen praktisch en mooi dankzij zijn uitzonderlijk brede planken: de nerven zijn diep genoeg om de tafel een landelijke look en feel te geven, maar zijn niet diep genoeg om er hinder aan te ondervinden: geen zorgen dat je glas omvalt.

Bestel je de tafel via onze webshop, dan ontvang je ook echt het getoonde- eenmalige- exemplaar.

Uitgebreid aanbod
En is dit 'm toch nét niet? In de tafelstudio in onze showroom ontdek je altijd een uitgebreid aanbod in origineel oude eettafels (en bladen). Gemaakt van verschillende houtsoorten, maatvoeringen of bijvoorbeeld poten. Voor al deze tafels geldt; what you see is what you get! Kom je meest favoriete exemplaar zelf uitzoeken in onze tafelstudio en neem deze desgewenst zelfs direct mee!

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels? Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verder. Letterlijk. Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL. 

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Authentieke eettafel | ronde poot
Afmeting ca. (HxBxD) 78x275x119 cm
€2.250,00
Visgraat half-ovale eettafel Flo | grijs eiken | hout of metalen onderstel | Deens ovaal
Afmeting ca. (HxBxD) 76x200x110 cm
Vanaf €1.950,00
Ovale eettafel op houten spinpoot | oud teakhout
inclusief onderstel
Afmeting ca. (HxBxD) 76x240x110 cm
€1.299,00
Robuuste oud houten eettafel | BIG
Verkrijgbaar in 250, 270 en 300 cm inclusief onderstel
Afmeting ca. (HxBxD) 78x250x100 cm
€1.850,00
Stoere fabrieks eettafel | India
inclusief onderstel
Afmeting ca. (HxBxD) 80x300x85 cm
€2.195,00