• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • bezoek onze 5000m² showroom
  • handmade in Holland sinds 1969
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • handmade in Holland sinds 1969
  1. vintage ventilator
  2. fotostudio7 -1196.jpg
  3. marelli vertilator

Productomschrijving

Deze unieke en authentieke eyecatcher is afkomstig uit Italië. De ventilator is, afgezien van het snoer en de stekker, volledig in zijn originele en vintage staat gebleven.

De ventilator heeft verschillende snelheden en draait circa 120 graden op zijn voet. Het draaien is via een schakelaar aan de achterzijde ook uit te schakelen.

De ventilator is volledig gecontroleerd in ons aterlier en werkt naar behoren, maar is wel vintage!

Afgezien van de werkende ventilatie-functie, is deze ventilator uiteraard ook perfect om als vintage decoratieve eyecatcher neer te zetten!

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels? Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verder. Letterlijk. Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL. 

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Origineel oude ventilator | vintage
Afmeting ca. (HxBxD) 50x43x24 cm
€150,00
Origineel oude ventilator | vintage
Afmeting ca. (HxBxD) 53x43x20 cm
€150,00
Origineel oude ventilator | vintage
Afmeting ca. (HxBxD) 51x44x25 cm
€150,00
Landelijke claypot grey | Shanti | Nepal Pottery
Afmeting ca. (HxBxD) 40x20x20 cm
€36,95
Houten fruitschaal | Small
Afmeting ca. (HxBxD) 10x25x25 cm
€22,95