• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • bezoek onze 5000m² showroom
  • woonaccessoires gratis verzonden
  • woonaccessoires gratis verzonden
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  1. fotostudio7 -2366.jpg
  2. fotostudio7 -2369.jpg
  3. fotostudio7 -2367.jpg
  4. fotostudio7 -2368.jpg

Productomschrijving

Deze aanbieding betreft het showroommodel 


Metalen hanglamp Vigo is prachtig vormgegeven en handgemaakt.
De lamp is voorzien van een handige GU10 spot met losse schakelaar voor een gerichte lichtstraal op de tafel; hierdoor is de lamp niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch. Naast deze GU10 spot is er ruimte voor 4 lichtbronnen met een E14 (grote) fitting met een maximaal wattage van 40 per stuk. 
De lamp wordt geleverd exclusief lichtbronnen, maar kan geleverd worden zoals het getoonde exemplaar. Wilt u de lamp bestellen inclusief LED-lichtbronnen met unieke spiraaldraad? Noteer dit verzoek dan bij "opmerkingen" en wij nemen contact met u op om de opties door te nemen.

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels? Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verder. Letterlijk. Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL. 

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Hanglamp | Vegas rond
Afmeting ca. (HxBxD) 40x50x50 cm
€670,00
Hanglamp Rome | Metalen frame | Inclusief lichtbronnen
Afmeting ca. (HxBxD) 30x170x30 cm
€759,00
Hanglamp Classic | brons antiek
Afmeting ca. (HxBxD) 190x40x40 cm
€425,00
Hanglamp Claire | large
Afmeting ca. (HxBxD) 65x21x21 cm
€159,00
Landelijke metalen hanglamp | Dean
Afmeting ca. (HxBxD) 35x55x55 cm
€339,00