• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
 • bezoek onze 5000m² showroom
 • handmade in Holland sinds 1969
 • bezoek onze 5000 m² showroom
 • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
 • handmade in Holland sinds 1969
 1. Comfortabele fauteuil met uitgebreide stof en kleurkeuze
 2. landelijke fauteuils
 3. fotostudio7-8403_optimized.jpg
 4. fotostudio7-8404_optimized.jpg
 5. fotostudio7-8405_optimized.jpg
 6. woontheater.com

Productomschrijving

De landelijke fauteuil Magenta heeft een tijdloos ontwerp en is gekenmerkt door zijn zitcomfort. 

Deze landelijke fauteuil is bekleed met een primeur voor WoonTheater: een stof die tegen vrijwel élk type vlek bestand is, óf die je er gemakkelijk uit krijgt met een doekje en wat water en ook nog eens een extreme slijtage-vastheid heeft. Niet omdat de stof simpelweg is 'bespoten' met afstotende middelen, maar juist omdat de stof er op is aangepast: dichtere vezels en al tijdens de productie behandeld en samengevoegd met afstotende samenstellingen. Hufter-proof, zou je bijna zeggen. En dat alles, zónder ten koste te gaan van het zitcomfort. Sterker nog: de stof heeft een fijne zachte touch en lijkt en voelt als een landelijke linnen/katoen-stof.

Is het toverstof? Nee. Dat dan weer niet. Máár, je kunt van deze stof aanzienlijk meer verwachten dan een gemiddelde stofsoort- zelfs de stofsoorten in het hogere segment. De slijtage-vastheid gaat tot over de meetmogelijkheid heen en wat betreft de vlekken: rode wijn; koffie; stift; pen; je kunt het zo gek niet bedenken of het is onzichtbaar uit de stof te reinigen. En om ons argument wat kracht bij te staan, hebben we zelf de proef voor je op de som genomen. Benieuwd naar de resultaten? In de showroom kun je ze allemaal zien- of zelf testen. 

De fauteuil is leverbaar in meerdere kleuren. Daarnaast kies je ook voor dit model uit tal van stofsoorten (ook stoffen in plaats van bovengenoemde vlek-bestendige) en kleuren.

Handmade in Holland

Onze bijzondere en nauwkeurig samengestelde zitmeubels worden volledig met de hand geproduceerd in Nederland. Dit doen we om duurzaamheid, zitcomfort én design perfect te kunnen combineren én voor de lange termijn te garanderen. Daarnaast kies je hierdoor zelf je stoffen, kleuren en patronen, en is het bovendien mogelijk om veel van onze banken volledig op maat te maken!

Door de jaren heen hebben wij een select aantal meubelmakers om ons heen verzameld die onze passie voor het product kunnen verstaan en vertalen. Onze meubelmakers werken met de beste materialen, de mooiste stoffen en ledersoorten en de sterkste garens.

Proefzitten? Of benieuwd naar het gigantische aanbod in stoffen, kleuren en ledersoorten? In onze showroom staan alle op de website getoonde banken opgesteld dus kun je het comfort zelf ervaren, én heb je een totaal overzicht van het uitgebreide aantal opties.

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels? Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verder. Letterlijk. Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL. 

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Luxe ronde draaifauteuil of eetkamerstoel | Lola | Uitgebreide stof- en kleurkeuze
stof Island 115 Maatwerk
Afmeting ca. (HxBxD) 86x67x70 cm
€725,00
Landelijke lovesit | Dolly
Afmeting ca. (HxBxD) 87x103x100 cm
€1.049,00
Hoge tijdloze fauteuil | Zeno
Afmeting ca. (HxBxD) 109x78x83 cm
€865,00
Stijlvolle longchair Ivory | 100% Handmade in Holland
Afmeting ca. (HxBxD) 91x83x172 cm
€1.575,00
Luxe lederen draaifauteuil Hanah | stervoet
Afmeting ca. (HxBxD) 86x72x82 cm
€999,00