• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • bezoek onze 5000m² showroom
  • handmade in Holland sinds 1969
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • handmade in Holland sinds 1969
  1. _MG_5568 fotostudio7.jpg
  2. _MG_5569 fotostudio7.jpg
  3. _MG_5570 fotostudio7.jpg
  4. _MG_5571 fotostudio7.jpg

Productomschrijving

Deze antieke Naga tafel uit begin 20e eeuw werd oorspronkelijk door de inheemse Naga-stammen gebruikt als bed. Nagaland is een gebied in Noordoost-India, nabij Birma. De Naga stammen hebben bekendheid verworven als laatste koppensnellers stammen, die tot aan de jaren 60 nog actief waren.

De tafel is uit één stuk hout gesneden en staat op vier taps toelopende forse poten. Nagaland-tafels zijn zeer begeerd omdat de stammen afgelegen in de bergen leven, in gebieden die tot op heden moeilijk toegankelijk zijn. De Naga stammen hebben hun eigen meubelhandelaren die speciale toestemming van de overheid nodig hebben om te exporteren. Deze handelaren zijn hoofdzakelijk van de Naga stammen zelf. Deze tafel heeft een natuurlijk verweerd kleur. Deze unieke en felbegeerde stukken zijn door de afmetingen zeer geschikt als salontafel en zijn eyecathers met een verhaal!

Vintage & Unique

Unieke items die elk op hun eigen manier een bijzonder verhaal vertellen. Authentieke meubelstukken waar het leven vanaf straalt en woonaccessoires of decoratieve objecten die decennia intensief dienst hebben gedaan in families en fabrieken voor diverse doeleinden.

Onze Vintage & Unique collectie wordt door onszelf nauwkeurig geselecteerd en geïmporteerd uit windstreken van over de hele wereld. De uitgesproken en unieke culturen, gewoontes en gebruiken van deze windstreken reflecteren op de collecties en creëren zo uitzonderlijke en vooral karakteristieke eyecatchers met een verhaal.

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels?


Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verde! Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL.

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Salontafel rustiek oud hout | Dirk | Small
Afmeting ca. (HxBxD) 35x60x60 cm
€139,00
Robuuste ronde salontafel | Large | Sempre Collection
Afmeting ca. (HxBxD) 40x75x75 cm
€350,00
Origineel oude salontafel | landelijk wonen
Afmeting ca. (HxBxD) 44x124x60 cm
€785,00
Salontafel oud schaal | Birma
Afmeting ca. (HxBxD) 45x152x86 cm
€1.099,00
Origineel oude salontafel | China
Afmeting ca. (HxBxD) 45x112x64 cm
€780,00