• zondag 25 februari extra geopend
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • aanstaande zondag extra geopend van 12 tot 17 uur
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  1. anti slip voor vloerkleed
  2. kleefmat voor vloerkleed
  3. antislip onderkleed

Productomschrijving

Onze premium anti-slip onderkleden zorgen ervoor dat je vloerkleed niet alleen perfect op z'n plek blijft liggen, maar voorkomen ook dat- in verband met de vaak zelfde 'loop-route'- ruitvorming van het kleed optreed. Wanneer een vloerkleed bijvoorbeeld voor een bank ligt, is het aannemelijk dat er het meest over de hoeken aan de kant van de bank wordt gelopen; deze hoeken kunnen door dit vele lopen licht uitrekken. En dat zou natuurlijk zonde zijn.

De premium anti-slip onderkleden zijn veilig in gebruik voor zowel het vloedkleed als de originele ondergrond. Het milieuvriendelijke materiaal heeft een hoge kleefkracht zónder dat hier lijm en/of lijmresten aan te pas komen. De klevende kracht van het materiaal doet zijn werk zónder af te geven.

De onderkleden zijn leverbaar in 2 afmetingen, maar natuurlijk ook op maat te knippen. Hier is echter geen speciale schaar of scherp mes voor nodig: een gewone huis-tuin-en-keuken schaar voldoet uitstekend.

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels?


Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verde! Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL.

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Premium anti-slip | 170 x 230 cm | op maat te knippen
€40,00
Eettafel New York | metaal onderstel type D
Verkrijgbaar in 180, 200, 220 en 240 cm inclusief onderstel
Afmeting ca. (HxBxD) 78x180x95 cm
€915,00
Tafellamp Levi | incl. kap
Afmeting ca. (HxBxD) 49x15x15 cm
€119,00
Uniek vintage vloerkleed | 100% Handmade | Turkije
Afmeting ca. (HxBxD) 1x253x150 cm
€475,00
Landelijk badkamermeubel zonder spoelbak | Riga 110
Afmeting ca. (HxBxD) 80x110x50 cm
€795,00