• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • bezoek onze 5000m² showroom
  • handmade in Holland sinds 1969
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • handmade in Holland sinds 1969

De mooiste meubels, speciaal voor jou geselecteerd

Creëer jouw perfecte interieur

met de uitgebreide collecties van WoonTheater

Bij WoonTheater doen we er elke dag alles aan om jou de mooiste, meest duurzame én meest exclusieve collecties aan te kunnen bieden. Hiervoor reizen we maandelijks af naar windstreken over de hele wereld én zijn we met onze Nederlandse zitmeubel-fabrikanten continu op zoek naar verbeteringen.

Landelijke meubels van Woontheater

Landelijke Meubels

Al onze banken en fauteuils worden volledig met de hand geproduceerd in Nederland. Door de jaren heen hebben wij een select aantal meubelmakers om ons heen verzameld die onze passie voor het product perfect kunnen verstaan en vertalen.

Onze meubelmakers werken met de beste materialen, de mooiste stoffen en ledersoorten en de sterkste garens. Laat je informeren over het gigantische aanbod in stoffen, kleuren en ledersoorten in onze showroom en ontdek het uitgebreide aanbod in modellen: van stoere landelijke eetkamerstoelen in een linnen/katoen stof tot industriële vintage lederen stoelen met metalen afwerkingen.

Landelijke meubels zijn een populaire stijl van meubels die vaak worden geassocieerd met een rustieke, landelijke sfeer. Een van de kenmerken is het gebruik van hout. Vaak zijn de meubels gemaakt van massief hout, zoals eiken, esdoorn of kersenhout. Dit gaat gepaard met een unieke, rustieke look.

Een ander kenmerk van landelijke meubels is het gebruik van natuurlijke materialen zoals riet, rotan en leer. Deze materialen zijn vaak gebruikt voor de zittingen en rugleuningen van stoelen en banken, en kunnen de meubels een unieke, landelijke uitstraling geven.

We hebben veel verschillende soorten landelijke meubels beschikbaar, van eenvoudige tafels en stoelen tot op maat gemaakte kasten. Dit maakt het gemakkelijk om een complete landelijke inrichting samen te stellen die bij uw persoonlijke smaak past.