• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • bezoek onze 5000m² showroom
  • handmade in Holland sinds 1969
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • handmade in Holland sinds 1969
929_297708_297708_lookbook.png

Alles over Castle Stones

WoonTheater: Premium Castle Stones-dealer

Persoonlijk advies & begeleiding: van keuzemoment in patronen en kleuren tot voorbereiding, montage en afwerking. Bezoek onze showroom en ontdek de uitgebreide mogelijkheden. Direct meer info?

Bel vrijblijvend 0344-691316

PRIJSINDICATIE & MONTAGE

Hoe veel kost een Castle Stones vloer? Hier zijn tal van variabelen aan verbonden om rekening mee te houden, en die invloed hebben op de uiteindelijke totaalprijs. Zo is bijvoorbeeld voor de kleine bricks-stenen aanzienlijk meer voegsel nodig dan de grote Loft-'plavuizen', en kunt u kiezen om de vloer zelf te (laten) monteren of onze montage-service gebruiken.

Om een zo scherp mogelijk aanbod te kunnen doen, is hier dan ook geen 'standaard' prijs aan te hangen; wél een 'kale prijs' voor de modellen zoals in onze showroom: Dallen, Loft en Bricks van € 139,- per m2 exclusief montagekosten en/of materialen. Tijdens ons persoonlijke en op maat gemaakte advies werken wij uw wensen vrijblijvend tot in detail uit; met transparantie centraal.

In ons advies berekenen we de 'kale' tegelprijs, plus de diverse bijkomende producten zoals voegsel, sealer, primer, een eventuele ontkoppelingsmat en transport. Stuk voor stuk afkomstig van A-merken voor een ultieme duurzaamheids-garantie en om te garanderen dat de tegels bijvoorbeeld niet gaan scheuren en/of loslaten van de ondergrond.

Indien u kiest voor onze Castle Stones montage-service, worden ook deze kosten op voorhand gecalculeerd en doorgerekend. Deze montage-service neemt de volledige montage uit handen en zet tot in de kleinste details de puntjes op de i. Van starten met het impregneren van de ondervloer en/of het plaatsen van een ontkoppelingsmat- het plaatsen van de tegels, desgewenst in patroon en áltijd met oog voor detail- tot aan een perfecte afwerking rond de randen, zorgvuldig afgekit bij overgangen/dorpels en de volledige vloer na plaatsing impregneren met een hoogwaardige beschermlaag.

Heeft u interesse in een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte? Neem dan contact op met onze klantenservice (antwoord binnen 1 werkdag). Liever direct 'in het echt' bekijken? Klik hier voor de route naar onze showroom in Maurik (midden-Nederland).

Gaat u liever zelf aan de slag met de montage van de Castle Stones vloer of wilt u de montage door uw eigen aannemer en/of tegelzetter laten doen? Dat kan natuurlijk ook: in de instructie-video hieronder wordt de montage van de veelgekozen 'Dallen'-edition uitgelegd.