• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • bezoek onze 5000m² showroom
  • handmade in Holland sinds 1969
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • handmade in Holland sinds 1969
22621_fotostudio7-4287_origineel_20220310133031.jpg

microleder meubels

alles over microleder meubels

Een oerdegelijke en karakteristieke look-a-like. Kenmerkend aan microvezelstoffen is de bijzonder hoge slijtvastheid én vlekbestendigheid. Combineer dat met zijn verhoudingsgewijs vriendelijke prijs tegenover echt leder en je hebt een duurzame en net zo karakteristieke vervanger! Bovendien is microvezel ontzettend onderhoudsvriendelijk.

Microvezel meubels


Een oerdegelijke en karakteristieke look-a-like. Kenmerkend aan microvezelstoffen is de bijzonder hoge slijtvastheid én vlekbestendigheid. Combineer dat met zijn verhoudingsgewijs vriendelijke prijs tegenover echt leder en je hebt een duurzame en net zo karakteristieke vervanger! Bovendien is microvezel ontzettend onderhoudsvriendelijk. Maar, wil je toch het zekere voor het onzekere nemen, zijn ook hier wel onderhoudsproducten voor. De enige kanttekening van microvezel of kunstleder is dat je deze meubels in verband met lichte verkleuring of uitdroging beter niet in direct zonlicht plaatsen.

Dankzij de 'oerdegelijke' eigenschappen van microvezel leder is het geen noodzaak de meubels te behandelen. Wil je toch liever het zekere voor het onzekere nemen of is er toch een vlek ontstaan op je microvezel meubels? Bekijk dan hieronder de onderhouds-set en vlekkenverwijderaar.

HIRES_Microfiber_Leather_care_kit_500ml-1024x1024.png


Microleder Care Kit

Microleder is een veelzijdig en aangenaam materiaal, die je nog extra kunt beschermen met onze Microleder Care Kit. De Microfiber Leather Care Kit bevat 2 gespecialiseerde producten voor het optimaal reinigen en beschermen van nieuwe en gebruikte meubelen.

Inhoud:

– 500 ml Microfiber Leather Protector

– 500 ml Microfiber Leather Cleaner

– Reinigingswashand

– Doek

HIRES_RFC-Microfiber-Leather-Protector-500ml-1024x1024.png

Microvezel beschermingsspray

Ook al is microvezel van zichzelf behoorlijk bestendig tegen vlekken, kun je de bescherming met deze spray extra versterken. De spray beschermt optimaal tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Vloeistoffen kunnen eenvoudig opgedept worden.

Gebruiksadvies

Alleen verwerken in zeer goed geventileerde ruimten, bij voorkeur in de buitenlucht. Na aaanbrengen minimaal 3 uur blijven ventileren. Voor gebruik op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Pas na drogen vergelijken. Indien het een gebruikt meubel is het meubel eerst reinigen met Cleantex. Foutief gebruik kan ademhalingsklachten of misselijkheid veroorzaken.

Houd de spuitbus rechtop en spuit op ca. 20 – 30 cm afstand in gelijkmatige banen. Droogtijd: ± 12 uur. Behandeling jaarlijks herhalen of na iedere reiniging. Buiten bereik van kinderen bewaren.