• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • bezoek onze 5000m² showroom
  • woonaccessoires gratis verzonden
  • woonaccessoires gratis verzonden
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  1. grote oude pot
  2. fotostudio7 -5521.jpg
  3. grote oude potten
  4. fotostudio7 -5522.jpg

Productomschrijving

Deze unieke oude terracotta pot met geweldige patina is afkomstig uit Indonesië. Het exacte gebruik van de pot is helaas niet meer te herleiden, máár, zijn uitstraling is daar niet minder om! Het geweldige kleurenpalet van de pot loopt over in verschillende tinten en wordt geaccentueerd en versterkt door het relatief diepe reliëf van de patina.

De decoratieve pot heeft hierdoor eigenlijk níks extra's meer nodig: de pot op zichzelf is voldoende, zowel op een sokkel als op een willekeurige plek in de ruimte.

De pot is afkomstig uit onze eigen import, en is nauwkeurig door ons geselecteerd in het land van herkomst.

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels? Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verder. Letterlijk. Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL. 

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Bijzondere Nepalese kruiken met koperkleur
Afmeting ca. (HxBxD) 27x17x17 cm
€39,95
Pot + deksel Tuti L | Vintage black
Afmeting ca. (HxBxD) 28x20x20 cm
€34,95
Sale
Artistieke rustiek-gouden metalen vaas | Large
uitlopend voorraad-artikel
Afmeting ca. (HxBxD) 37x43x43 cm
€185,00 €139,00
Set/3 landelijke zwarte schalen | Large | Vintage black
Afmeting ca. (HxBxD) 8x39x39 cm
€79,95
Landelijke grote kruik met deksel | Royal
Afmeting ca. (HxBxD) 45x38x38 cm
€129,95