• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • bezoek onze 5000m² showroom
  • handmade in Holland sinds 1969
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • handmade in Holland sinds 1969
  1. Gommaire teakhouten eetkamerstoel/eettafelstoel
  2. gommaire buitenstoelen
  3. Gommaire-outdoor-rope-furniture-easy_chair_carlo-G555E-RO-NAT-Knokke.jpg
  4. Gommaire-outdoor-rope-furniture-easy_chair_carlo-G555E-RO-NAT-Antwerpen.jpg

Productomschrijving

Deze luxe teakhouten low-dining stoel is alles waar Gommaire voor staat: een uitzonderlijke kwaliteit, gecombineerd met een bijzonder ontwerp en ultiem zitcomfort. Het teakhouten frame is op zichzelf al een mooie eyecatcher, maar voeg daar de handgemaakte touw-zitting en rugleuning aan toe en het plaatje is compleet.

Dankzij deze touw-zitting en rugleuning is de stoel niet alleen een bijzondere verschijning, maar is ook het zitcomfort zelfs zónder kussens heerlijk te noemen. Dankzij de breedte en hoogte van de zitting, doet de stoel in zijn geheel meer aan als fauteuil, dan echte 'eettafelstoel', wat het zitcomfort natuurlijk zeer ten goede komt!

De getoonde prijs is exclusief optionele zit en/of rugkussens.

Benieuwd naar de complete WoonTheater Outdoor Collection? Bezoek onze showroom en ontdek de uitgebreide keuze in unieke modellen en uitzonderlijke designs. We hebben een bijzondere collectie samengesteld waarbij design, comfort en exclusiviteit samenkomen met een prijs/kwaliteit verhouding die natuurlijk minstens zo belangrijk is.

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels? Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verder. Letterlijk. Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL. 

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Luxe elementenbank | Times Outdoor by WoonTheater
Outdoor Collection Maatwerk
Afmeting ca. (HxBxD) 80x325x245 cm
€3.750,00
Luxe elementenbank | Times Outdoor by WoonTheater
Outdoor Collection Maatwerk
Afmeting ca. (HxBxD) 80x325x245 cm
€4.850,00
Bijzondere oud-houten loungestoel Denver | Veranda/tuinkamer
Outdoor Collection
Afmeting ca. (HxBxD) 68x70x90 cm
€650,00
Luxe elementenbank | Times Outdoor by WoonTheater
Outdoor Collection Maatwerk
Afmeting ca. (HxBxD) 80x300x245 cm
€4.550,00
Origineel oude Javaanse bank | Indonesie
Afmeting ca. (HxBxD) 93x181x71 cm
€1.295,00