• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • bezoek onze 5000m² showroom
  • handmade in Holland sinds 1969
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • handmade in Holland sinds 1969
  1. Gommaire-outdoor-teak-furniture-table_ziggy-G350-BLK-Antwerp.jpg
  2. Gommaire-outdoor-teak-furniture-table_ziggy-G350-BLK-Antwerpen.jpg
  3. 6.jpg
  4. 5.jpg

Productomschrijving

Deze aanbieding betreft ons showmodel

De luxe eettafel Ziggy wordt gemaakt van prachtig en nauwkeurig geselecteerd teakhout. Het teakhouten blad is onderverdeeld in robuuste dwarsliggende planken, die rusten op het even karakteristieke teakhouten onderstel.

De tafel heeft perfecte verhoudingen tussen het blad, het onderstel en de dwarsliggers waar het blad op rust, zoals typerend is voor de luxe Gommaire collectie: een perfecte match met onze visie op meubels. Gommaire staat voor een uitzonderlijke kwaliteit, gecombineerd met een bijzonder ontwerp en ultiem zitcomfort, waarbij neutrale, maar luxe kleuren en houtsoorten de boventoon voeren.

Eettafel Ziggy is te bezichtigen in onze showroom in het zwart en onbewerkt teak. De afmeting is uitsluitend op 250 cm te verkrijgen.

Benieuwd naar de complete WoonTheater Outdoor Collection? Bezoek onze showroom en ontdek de uitgebreide keuze in unieke modellen en uitzonderlijke designs. We hebben een bijzondere collectie samengesteld waarbij design, comfort en exclusiviteit samenkomen met een prijs/kwaliteit verhouding die natuurlijk minstens zo belangrijk is.

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels?


Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verde! Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL.

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Teakhouten bartafel Dennis | Large | Gommaire
Outdoor Collection
Afmeting ca. (HxBxD) 95x220x85 cm
€2.895,00
Sale
Robuuste ovale tuintafel | oud teakhout
Outdoor Collection
Afmeting ca. (HxBxD) 78x250x120 cm
€2.495,00 €1.495,00
Tijdloze teakhouten outdoor eettafel | Saint Tropez
Outdoor Collection
Afmeting ca. (HxBxD) 78x260x110 cm
€2.350,00
Teakhouten eettafel Carlo | Custom Edition | Gommaire
Outdoor Collection
Afmeting ca. (HxBxD) 76x350x114 cm
€4.395,00
Outdoor eettafel Abe | Gommaire
Outdoor Collection
Afmeting ca. (HxBxD) 75x285x120 cm
€3.895,00