• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • bezoek onze 5000m² showroom
  • handmade in Holland sinds 1969
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • handmade in Holland sinds 1969
  1. _MG_7264 fotostudio7.jpg
  2. _MG_7259 fotostudio7.jpg
  3. _MG_7260 fotostudio7.jpg
  4. _MG_7261 fotostudio7.jpg
  5. _MG_7263 fotostudio7.jpg

Productomschrijving

De perfecte dubbele toiletrolhouder voor in een landelijk interieur: deze toiletrolhouder is gemaakt van zeer rustiek en karakteristiek oud hout, met een hygiënische gepoedercoate rolhouder. Bovendien is het legplankje ideaal om je telefoon op te leggen.

De landelijke toiletrolhouder is gemakkelijk te bevestigen via de strip met schroefgaten aan de onderkant van de houder. Daarnaast is de houder ook in een smallere variant voor 1 rol leverbaar.

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels?


Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verde! Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL.

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Badkamerrek van oud hout | Dallas small
Afmeting ca. (HxBxD) 160x50x35 cm
€699,00
Badkamerkast Houston | links
Afmeting ca. (HxBxD) 200x50x36 cm
€950,00
Rustieke landelijke toiletrolhouder | Air
Afmeting ca. (HxBxD) 20x20x14 cm
€49,95
Rustieke oud houten spiegel | Sofia L
Afmeting ca. (HxBxD) 110x90x4 cm
€249,00
Rustieke oud houten spiegel | Sofia M
Afmeting ca. (HxBxD) 90x80x4 cm
€199,00