• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • bezoek onze 5000m² showroom
  • handmade in Holland sinds 1969
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • handmade in Holland sinds 1969
fotostudio7-7969.JPG
binnen kijken

Het resultaat van onze interieuradviezen op maat


Bij WoonTheater hebben we een passie voor luxe, wereldse maar ook landelijke interieurs. Deze passie delen we graag en dragen we uit in onze adviezen op maat. Onze interieurstylisten hebben alle expertise in huis om je persoonlijk te adviseren en al je woonwensen te vertalen naar een plan van aanpak. Kijk op deze pagina mee bij een aantal van onze projecten!

Ben je toe aan een nieuw interieur? Of bijvoorbeeld alleen de woonkamer herinrichten? Wij werken voor iedereen een persoonlijk en eerlijk advies uit. Klik hier voor meer informatie over onze adviezen.

- Binnenkijkers - 

Iedere woonwens is uniek: elk advies passen we dan ook volledig aan op je persoonlijke situatie. Hieronder ontdek je verschillende binnenkijkers waarin je ook gelijk onze verschillende stijlen ontdekt. Van zeer landelijk tot werelds en eclectisch. Raak geïnspireerd in een moderne Amsterdamse loft of juist een landelijke boerderij net buiten Hoogeveen.

Benieuwd geworden naar onze uitgebreide stijlen of kun je zelf wel wat advies voor je nieuwe interieur gebruiken? We staan in onze showroom graag voor je klaar! Klik hier om meer te lezen over onze interieuradviezen of om direct een afspraak in te plannen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een advies op maat aan: we nodigen je aansluitend uit voor een bezoek in onze showroom waarbij we samen kijken naar jouw wensen, smaak en persoonlijke situatie. Iedere woonwens is uniek: elk advies passen we dan ook volledig op jouw wensen aan. Om een zo goed mogelijke indruk te krijgen van de situatie vragen wij je daarom het volgende mee te nemen naar de afspraak;

- Een (eenvoudige) plattegrond of schets; het is van belang dat de juiste maten van de ruimte(s) bekend zijn

- Neem eventuele afmetingen en foto's mee wanneer er bestaande meubelen in het advies moeten worden meegenomen

- Neem gerust knipsels, magazines of moodboards mee wanneer je je reeds georiënteerd hebt

Interieuradvies op maat | WoonTheater
Landelijk, luxury, werelds of eclectisch: je ontdekt het bij WoonTheater!
Interieuradvies op maat | WoonTheater