• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • bezoek onze 5000m² showroom
  • handmade in Holland sinds 1969
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • handmade in Holland sinds 1969

Productomschrijving


De geur van agarwood is zeer complex, en met maar weinig te vergelijken in de natuur. De vorming van agarwood vindt plaats in de voet en wortels van bomen die besmet zijn met een parasiet, 'fungus ascomyces Phaeoacremonium parasitica'. Als reactie hierop produceert de boom een hars van vluchtige, organische bestanddelen die de schimmel onderdrukt of vermindert, dit heet tylosis. Dit hout wordt agarwood of 'oud' genoemd.

De reden dat 'oud' zo zeldzaam en kostbaar is, is dat de bomen schaars zijn en dat deze ‘aangevallen’ moeten worden door de betreffende schimmel, een proces dat alleen in de natuur voorkomt.

Dr. Paolo Vranjes, apotheker, chemicus en cosmetoloog uit Florence creëert vanuit zijn Antica Officina del Farmacista, werkplaats, laboratorium en boutique, een brede collectie luxueuze huisparfums. Hierbij zijn passie en kwaliteit de belangrijkste drijfveren.

De meest verfijnde essentiële oliën en natuurlijke ingrediënten vormen de basis voor de parfums, die gepresenteerd worden in handgemaakte glazen flacons. De vorm van deze flacons is geïnspireerd op een van de meest herkenbare gebouwen in Florence: Il Duomo. 

Klassiek en tegelijkertijd eigentijds, wat in geen enkel interieur misstaat.  

De flacon wordt geleverd inclusief luxe verpakking en set met houten stokjes.  

Gebruiksaanwijzing

Plaats de houten stokjes in de flacon. Na enkele uren begint de geur in de stokjes te trekken en te verdampen waarna de geur zich verspreid in de ruimte. Draai de stokjes circa 1 keer per 2 weken om voor een optimale geurverspreiding.

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels?


Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verde! Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL.

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Rosso Nobile giftbox | 250 ML | incl. sticks
Ode aan rode wijn met een noot van gerookte berk
€74,00
Rosso Nobile giftbox | 500 ML | incl. sticks
Ode aan rode wijn met een noot van gerookte berk
€110,00
BOLD by Be-Uniq | Luxueuze geurkaars
Sandal- en cedarwood, leder en musk
Afmeting ca. (HxBxD) 9x8x8 cm
€59,95
Oud Nobile giftset | 250 + 150 ML refill | incl. sticks
Oud, bergamot, wierook en mirre, amber en sandelhout
€75,00
Rosso Nobile | 500ML Refill + Sticks | Dr. Vranjes
€78,00