• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
 • bezoek onze 5000m² showroom
 • handmade in Holland sinds 1969
 • bezoek onze 5000 m² showroom
 • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
 • handmade in Holland sinds 1969
 1. _MG_8601 fotostudio7.jpg
 2. _MG_8602 fotostudio7.jpg
 3. _MG_8603 fotostudio7.jpg
 4. _MG_8604 fotostudio7.jpg
 5. _MG_8605 fotostudio7.jpg
 6. _MG_8606 fotostudio7.jpg
 7. _MG_8607 fotostudio7.jpg

Productomschrijving

Ontdek de Urban Collection: een unieke meubelcollectie gemaakt van origineel oud hout. Het grove en oude hout is afkomstig uit de bodems van de laadbakken van afgedankte Indiase trucks.

Dankzij het decennia lange- intensieve -gebruik van deze laadvloeren heeft het hout een uiterst doorleefde maar vooral unieke uitstraling gekregen.

Het dressoir is voorzien van 6 deuren met hierachter 1 schap en 5 lades.

De combinatie van het grove hout met de handgesmede onderstellen en handgrepen zorgen voor een uniek contrast en een extra stoere look en feel. Let wel op; dankzij dit grove hout zal het meubelstuk nooit 'splinter-vrij' zijn en is geen enkel item hetzelfde. Het geleverde exemplaar kan dan ook licht afwijken van het getoonde. Kom naar onze showroom en zoek uw item zelf

uit in onze uitgebreide Urban-voorraden, of bestel uw meubel makkelijk online.

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels?


Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verde! Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL.

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Stijlvol wonen dressoir | hoogglans
Afmeting ca. (HxBxD) 88x213x46 cm
€2.295,00
Kleurrijk dressoir snijwerk | Tibet
Afmeting ca. (HxBxD) 78x230x44 cm
€1.650,00
Origineel oud dressoir | stijlvol wonen
Afmeting ca. (HxBxD) 91x201x45 cm
€1.950,00
Oud 2 deurs dressoir | hoogglans
Afmeting ca. (HxBxD) 82x118x45 cm
€925,00
Oude kommode | stijlvol wonen
Afmeting ca. (HxBxD) 120x87x45 cm
€1.195,00