• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
 • bezoek onze 5000m² showroom
 • handmade in Holland sinds 1969
 • bezoek onze 5000 m² showroom
 • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
 • handmade in Holland sinds 1969
 1. _MG_8535 fotostudio7.jpg
 2. _MG_8539 fotostudio7.jpg
 3. _MG_8540 fotostudio7.jpg
 4. _MG_8541 fotostudio7.jpg
 5. _MG_8542 fotostudio7.jpg
 6. _MG_8543 fotostudio7.jpg
 7. _MG_8545 fotostudio7.jpg
 8. _MG_8547 fotostudio7.jpg
 9. _MG_8548 fotostudio7.jpg

Productomschrijving

Een bijzondere verschijning: deze shopcounter is afkomstig uit India en bestond van origine enkel uit het houten bovenste deel met 6 lades. 


Het brass frame is bijpassend bij de karakteristieke inleg van het meubel gemaakt; het meubel bestaat uit 2 delen.


Het sleetse blad van het meubel heeft de originele omlijsting van de munt-sleuven en op de hoeken van het blad en de lades.

Vintage & Unique

Unieke items die elk op hun eigen manier een bijzonder verhaal vertellen. Authentieke meubelstukken waar het leven vanaf straalt en woonaccessoires of decoratieve objecten die decennia intensief dienst hebben gedaan in families en fabrieken voor diverse doeleinden.

Onze Vintage & Unique collectie wordt door onszelf nauwkeurig geselecteerd en geïmporteerd uit windstreken van over de hele wereld. De uitgesproken en unieke culturen, gewoontes en gebruiken van deze windstreken reflecteren op de collecties en creëren zo uitzonderlijke en vooral karakteristieke eyecatchers met een verhaal.

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels?


Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verde! Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL.

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Oude wandtafel met plank | landelijke stijl
Afmeting ca. (HxBxD) 84x204x42 cm
€1.250,00
Oude wandtafel met plank | landelijk wonen
Afmeting ca. (HxBxD) 86x198x43 cm
€1.299,00
Wandtafel factory | oud hout
Afmeting ca. (HxBxD) 85x240x50 cm
€1.395,00
Origineel oude haltafel | landelijke stijl
Afmeting ca. (HxBxD) 82x103x44 cm
€850,00
Sidetable met lades | Banka | Island Collection
Afmeting ca. (HxBxD) 90x160x40 cm
€989,00