• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • bezoek onze 5000m² showroom
  • handmade in Holland sinds 1969
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • handmade in Holland sinds 1969
  1. Authentieke zwarte boekenkast
  2. Oud boekenrek
  3. Chinese kasten
  4. fotostudio7 -9484.jpg
  5. fotostudio7 -9485.jpg

Productomschrijving

Dit mag met recht een originele boekenkast genoemd worden. Hij heeft geen laden en deuren en daardoor krijgen we een heel ander kijk op deze kast. Als het ware nemen we een kijkje in de geschiedenis, hoewel de leeftijd en het karakter ook van de buitenkant afspat. 

Momenteel hebben wij twee kasten in onze collectie. Zie het als broer en zus, 2 visueel sterk vergelijke kasten, maar niet identiek. Neem contact op met het verkoopteam als u een voorkeur heeft voor een van de twee kasten. De prijs is gebaseerd op één kast. 

Mystical China

Made in China - maar dan eeuwen geleden! Onze unieke Mystical China-collecties kenmerken zich door het verhaal dat zij bij zich dragen. Stuk voor stuk echte eye-catchers die tot wel eeuwen oud kunnen zijn en al generaties lang mee gaan, of items die gemaakt worden van deze oude materialen. De unieke cultuur, gebruiken en gewoontes in China zijn terug te zien in alle items; je proeft het verleden! Alle items uit deze collectie zijn nauwkeurig geselecteerd én geïmporteerd onder eigen WoonTheater-label.

Breng een stukje 'Mystical China' in je interieur met dit unieke item!

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels?


Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verde! Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL.

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Vintage rekje | India
Afmeting ca. (HxBxD) 132x104x32 cm
€425,00
Grote boekenkast oud hout | China
Afmeting ca. (HxBxD) 223x178x40 cm
€2.495,00
Maatwerk wandmeubel | TailorMade
Afmeting ca. (HxBxD) 410x650x55 cm
Prijs op aanvraag
Oud rustiek rekje | India
Afmeting ca. (HxBxD) 120x92x31 cm
€360,00
Origineel oud rekje | rustiek
Afmeting ca. (HxBxD) 145x92x25 cm
€425,00