• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • bezoek onze 5000m² showroom
  • handmade in Holland sinds 1969
  • bezoek onze 5000 m² showroom
  • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
  • handmade in Holland sinds 1969
  1. _MG_3526 fotostudio7.jpg
  2. _MG_3527 fotostudio7.jpg
  3. _MG_3528 fotostudio7.jpg
  4. _MG_3529 fotostudio7.jpg

Productomschrijving


Unieke oude kelims uit landen over de hele wereld

Een kelim is een geweven kleed die volledig en ambachtelijk vervaardigd worden uit verschillende landen over de hele wereld. Karaktervolle kleedjes noemen wij ze vaak. Eigenwijze kleden, omdat een kelim precies doet waar die zelf zin in heeft. Het kan zich naadloos voegen in een interieur, maar het kan ook een statement zijn. Het kan rust uitstralen, maar het kan ook de blikvanger zijn. Sterker nog, in de landen waar wij ze inkopen, liggen er vaak meerdere over elkaar heen en ook dat is super kek en vinden wij als liefhebbers dan ook geweldig!. Kelims zijn vrolijk, stoer, kleurrijk en eigentijds. Ze zijn natuurlijk dunner dan geknoopte kleden, maar met een goed onderkleed liggen ze strak en volledig anti-slip op de ondervloer.

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels?


Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verde! Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL.

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Vintage-look karpet Starlight | Bronze
Afmeting ca. (HxBxD) 1x230x160 cm
Vanaf €409,00
Ronde vintage-look karpet Starlight | Naturel
Afmeting ca. (HxBxD) 1x200x200 cm
€459,00
Karpet Onyx 880 | Olijf | Hotel Chique
Afmeting ca. (HxBxD) 1x160x230 cm
Vanaf €349,00
Unieke oude kelim | Afghanistan
Afmeting ca. (HxBxD) 1x180x119 cm
€540,00
Verkocht
Uniek vintage vloerkleed | 100% Handmade | Turkije
Afmeting ca. (HxBxD) 1x313x242 cm
€1.520,00