• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
 • bezoek onze 5000m² showroom
 • handmade in Holland sinds 1969
 • bezoek onze 5000 m² showroom
 • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
 • handmade in Holland sinds 1969
 1. Robuuste en landelijke antieke kast
 2. Robuuste en landelijke antieke kast
 3. Robuuste en landelijke antieke kast
 4. fotostudio7_MG_0774.jpg
 5. fotostudio7_MG_0775.jpg
 6. fotostudio7_MG_0777.jpg
 7. fotostudio7_MG_0778.jpg

Productomschrijving

Robuust, uniek, bewerkt en authentiek; en nog steeds niet lading-dekkend. Deze zeer unieke kast is afkomstig uit India en volledig in originele staat.

De kast heeft diverse onderscheidende kenmerken, zoals bijvoorbeeld de combinatie van de grote deuren met de drie smallere lades aan de onderzijde, de uit-stekende sierlijst rondom de gehele kast, of de mooie bewerkte panelen op beide deuren. 

De kast is volledig onbewerkt en heeft een zeer mooie en verweerde uitstraling. Naast deze uitstraling is de kast ook nog zeer praktisch, dankzij zijn ruime opbergmogelijkheden in zowel de lades als op de 2 grote legplanken.

Vintage & Unique

Unieke items die elk op hun eigen manier een bijzonder verhaal vertellen. Authentieke meubelstukken waar het leven vanaf straalt en woonaccessoires of decoratieve objecten die decennia intensief dienst hebben gedaan in families en fabrieken voor diverse doeleinden.

Onze Vintage & Unique collectie wordt door onszelf nauwkeurig geselecteerd en geïmporteerd uit windstreken van over de hele wereld. De uitgesproken en unieke culturen, gewoontes en gebruiken van deze windstreken reflecteren op de collecties en creëren zo uitzonderlijke en vooral karakteristieke eyecatchers met een verhaal.

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels?


Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verde! Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL.

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Oude landelijke kast | verweerd
Afmeting ca. (HxBxD) 105x82x43 cm
€699,00
Oude landelijke kast | landelijk wonen
Afmeting ca. (HxBxD) 169x91x51 cm
€950,00
Uniek oud kastje | rustiek
Afmeting ca. (HxBxD) 138x106x42 cm
€899,00
Origineel oud kastje | rustiek
Afmeting ca. (HxBxD) 100x66x36 cm
€450,00
Dichte kast hoogglans zwart | stijlvol wonen
Afmeting ca. (HxBxD) 216x100x45 cm
€1.990,00