• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
 • bezoek onze 5000m² showroom
 • handmade in Holland sinds 1969
 • bezoek onze 5000 m² showroom
 • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
 • handmade in Holland sinds 1969
 1. robuuste ronde eettafel
 2. landelijke eettafel
 3. rustieke ronde eettafel
 4. fotostudio7-8359_optimized.jpg
 5. fotostudio7-8352_optimized.jpg
 6. fotostudio7-8353_optimized.jpg

Productomschrijving

De rustieke ronde eettafel Railway is alleen al dankzij zijn vorm een mooie statement in de ruimte. De tafel heeft een mooi dik blad van maarliefst 7 cm en geeft, in combinatie met de ferme en verweerd-metalen poot, en robuuste uitstraling. De rustieke afwerking van het geleefde hout maakt het plaatje compleet! De tafel is leverbaar op 140 en 160 cm doorsnee.
De landelijke ronde tafel is bovendien geschikt voor armstoelen dankzij hoogte onder het blad van ca. 71 cm (onderkant regel).

De tafel wordt geleverd inclusief het onderstel en wordt op locatie voor u gemonteerd door onze bezorgers.

Vintage & Unique

Unieke items die elk op hun eigen manier een bijzonder verhaal vertellen. Authentieke meubelstukken waar het leven vanaf straalt en woonaccessoires of decoratieve objecten die decennia intensief dienst hebben gedaan in families en fabrieken voor diverse doeleinden.

Onze Vintage & Unique collectie wordt door onszelf nauwkeurig geselecteerd en geïmporteerd uit windstreken van over de hele wereld. De uitgesproken en unieke culturen, gewoontes en gebruiken van deze windstreken reflecteren op de collecties en creëren zo uitzonderlijke en vooral karakteristieke eyecatchers met een verhaal.

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels?


Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verde! Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL.

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Stoere eettafel oude deur | metalen onderstel
Afmeting ca. (HxBxD) 80x165x84 cm
€1.469,00
Landelijke eettafel | metalen onderstel
Afmeting ca. (HxBxD) 79x177x87 cm
€1.499,00
Stoere eettafel oude deur | metalen onderstel
Afmeting ca. (HxBxD) 80x189x79 cm
€1.895,00
Rustieke fabrieks eettafel | oud hout
Inclusief onderstel inclusief onderstel
Afmeting ca. (HxBxD) 80x300x119 cm
€2.295,00
Eettafel old elm 180 | incl poten set
Afmeting ca. (HxBxD) 78x180x100 cm
€1.225,00