• 50 continu-wisselende sfeerstudio's
 • bezoek onze 5000m² showroom
 • handmade in Holland sinds 1969
 • bezoek onze 5000 m² showroom
 • 50 continu-wisselende sfeerstudio's
 • handmade in Holland sinds 1969
 1. landelijke robuuste tafel
 2. landelijke robuuste tafel
 3. landelijke robuuste tafel
 4. landelijke robuuste tafel
 5. landelijke tafel met h poot
 6. landelijke eettafel
 7. fotostudio7_MG_6080.jpg
 8. fotostudio7_MG_6078.jpg
 9. robuuste landelijke eettafel

Productomschrijving

De stoere en robuuste eettafel Olivier is gemaakt van grof en massief hardhout. Dit eeuwenoude hout heeft een zeer mooie en verweerde uitstraling, en zorgt er bovendien voor dat niet één tafel hetzelfde is.

Uniek aan de eettafel Olivier is zijn H-poot. De stijlvolle H-poot geeft de tafel niet alleen zijn unieke look, maar is daarnaast ook zeer praktisch voor bijvoorbeeld eetkamerbanken omdat er geen hoek-poot meer in de weg zit tijdens het in- en/of aanschuiven. Daarnaast is de tafel dankzij zijn 70 cm hoogte onder het blad ook uiterst geschikt voor stoelen met een armleuning.

De tafel heeft een bladdikte van circa 7 cm en wordt geleverd inclusief het getoonde onderstel van circa 15 cm dik, welke vanaf de rand circa 25 cm naar binnen staat.

Deze robuuste eettafel is leverbaar in 4 afmetingen en wordt gedemonteerd geleverd en op locatie in elkaar gezet (gemonteerd) door de bezorgers. Hierbij worden de maatwerk poten onder de tafel gemonteerd en zetten wij de eettafel op de gewenste plek. 

Bekijkt je de tafel liever eerst 'in het echt'? In onze showroom vindt je een uitgebreid aanbod in stoere, landelijke en rustieke eettafels. Daarnaast kun je in onze tafelstudio zelf je meest favoriete tafelblad uitzoeken en eventueel zelfs direct meenemen.

De eettafel Olivier is leverbaar in 4 afmetingen: 200, 220, 240 en 260 cm.

Vintage & Unique

Unieke items die elk op hun eigen manier een bijzonder verhaal vertellen. Authentieke meubelstukken waar het leven vanaf straalt en woonaccessoires of decoratieve objecten die decennia intensief dienst hebben gedaan in families en fabrieken voor diverse doeleinden.

Onze Vintage & Unique collectie wordt door onszelf nauwkeurig geselecteerd en geïmporteerd uit windstreken van over de hele wereld. De uitgesproken en unieke culturen, gewoontes en gebruiken van deze windstreken reflecteren op de collecties en creëren zo uitzonderlijke en vooral karakteristieke eyecatchers met een verhaal.

Onze service

Verzendkosten

Bij WoonTheater houden we van transparantie én eerlijke prijzen. We kunnen natuurlijk bij elk artikel een klein bedrag optellen om vervolgens 'gratis' verzending aan te bieden, maar wij houden onze transportbijdrage graag transparant. Daarom hanteren we vaste bedragen aan de hand van het volume van je bestelde meubel of accessoire: hoe groter het pakket of artikel is, heeft dus invloed op de bijdrage die we van je vragen.

Omdat we blij zijn dat je bij ons bestelt, zijn de verzendkosten zoals we die berekenen niet volledig dekkend. Het andere deel leggen we zelf bij, zodat we de kosten zo schappelijk mogelijk kunnen houden.

Betaling

Je bestelde artikelen reken je makkelijk en veilig af via onze payment-provider Mollie Payments. Zo weet je zeker dat het geld bij de juiste partij terecht komt en maak je gebruik van een extra veilige betaal-verbinding. 

Je kunt je bestelling afrekenen via iDeal, Creditcard (+3,5%) of vooruit overmaken.

Bezorging

Bestel je grotere artikelen of meubels? Dan komen we deze met onze eigen bezorgdienst bij je leveren. En onze bezorgers gaan graag een stapje verder. Letterlijk. Zij leveren je bestelde items met de grootste zorg af en zetten deze precies op de plek waar je ze wilt hebben. Let wel op: dit geldt alleen voor de begane grond. Daarna nemen zij enig afval zoals verpakkingsmaterialen weer met zich mee.

Bestel je kleinere artikelen zoals woonaccessoires, dan worden deze zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 tot 4 werkdagen afgeleverd door PostNL. 

Zichttermijn & Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelde product(en)? Of is er een defect? Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor je op! Je kunt je bestelling (ook gedeeltelijk) naar ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Ovale eettafel op houten spinpoot | oud teakhout
inclusief onderstel
Afmeting ca. (HxBxD) 76x240x110 cm
€1.299,00
Ovale eettafel op kegelvormige voet | mat zwart
Verkrijgbaar in 200, 250 en 300 cm inclusief onderstel
Afmeting ca. (HxBxD) 76x250x110 cm
€1.395,00
Robuuste oud houten eettafel | BIG
Verkrijgbaar in 250, 270 en 300 cm inclusief onderstel
Afmeting ca. (HxBxD) 78x250x100 cm
€1.850,00
Stoere eettafel workmate | India
inclusief onderstel
Afmeting ca. (HxBxD) 80x301x86 cm
€2.195,00
Ronde eettafel | marmer blad
Afmeting ca. (HxBxD) 74x145x145 cm
€1.450,00